Syarat-Syarat Perlaksanaan Kerja Undi PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh Shaheeda   
Rabu, 29 Jun 2011 15:09

Kerja-kerja undi boleh ditawarkan kepada kontraktor dengan syarat-syarat seperti berikut:-

    • Kontraktor belum pernah mendapat kerja samada secara terus, sebutharga atau undi dalam tahun semasa di JKR Daerah, Pejabat Daerah atau Majlis Perbandaraan / Daerah.
    • Kontraktor pernah mendapat kerja samada secara sebutharga atau undi di JKR Daerah, Pejabat Daerah atau Majlis Perbandaraan / Daerah tetapi nilai kerjanya tidak melebihi RM 50,000.00 dalam tahun semasa dan kerja-kerja ini telahpun siap sepenuhnya.
    • Kontraktor sedang melaksanakan kerja yang diperolehi secara lantikan terus di JKR Daerah, Pejabat Daerah atau Majlis Perbandaraan / Daerah dengan nilai kerja tidak melebihi RM 20,000.00 dan nilai peraturan siap telah melebihi 90%.
    • Dan jika sekiranya semua kontraktor telah atau sedang mempunyai kerja di JKR Daerah, Pejabat Daerah atau Majlis Perbandaraan / Daerah dalam tahun semasa dan nilai peratusan siapnya telah melebihi 90%, kerja-kerja undi hendaklah dibuka semula kepada semua kontraktor di daerah tersebut.
Terakhir Dikemaskini pada Rabu, 29 Jun 2011 16:05
 

Hiperangkai

1Malaysia MAMPU Multimedia Super Corridor CIDB MyID Multimedia Development Corperation Jabatan Perkhidmatan Awam myGovernment Laman Web 999

Penafian dan Dasar

Penafian Dasar Privasi Dasar Keselamatan
 

Kemudahan

Kemudahan W3C Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Cascading Style Sheets