Hari Bertemu Pelanggan PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh administrator   
Selasa, 15 Mac 2011 14:34
JKR  Temerloh mengadakan Hari Bertemu Pelanggan pada setiapp hari jumaat minggu pertama setiap bulan. Pada hari tersebut semua pelanngan dijemput ke pejabat untuk memaklumkan segala permasalahan yang berkaitan dengan bidang tugas JKR. JKR Temerloh juga mulai tahun 2010 telah mengambil satu inisiatif baru  dengan menjemput pelanggan untuk taklimat dan perjumpaan khas bersama Jurutera Daerah atau pegawai yang ditugaskan pada hari tersebut. Mereka yang dijemput ada;ah terdiri dari pelanggan dari jabatan dan agensi kerajaan  dan juga pelanggan lain. Jadi Hari Bertemu Pelanggan di katgegorikan seperti berikut:
  • Setiap hari jumaat minggu pertama setiap bulan: Semua Pelanggan dijemput datang ke Pejabat JKR Temerloh bermula jam 10- 12 tengahari.
  • Pelanggan yang dijemput ke pejabat: Mana mana hari jumaat yang bukan untuk pelanggan umum.
  • JKR Temerloh turun padang ke tempat awam seperti stesyen bas, pasaraya dan lain lain: Mana mana hari jumaat yang telah ditetapkan.
Terakhir Dikemaskini pada Ahad, 26 Februari 2012 15:28
 

Hiperangkai

1Malaysia MAMPU Multimedia Super Corridor CIDB MyID Multimedia Development Corperation Jabatan Perkhidmatan Awam myGovernment Laman Web 999

Penafian dan Dasar

Penafian Dasar Privasi Dasar Keselamatan
 

Kemudahan

Kemudahan W3C Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Cascading Style Sheets